Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας 2019

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες, μαθητές και καθηγητές της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης περπάτησαν στο κέντρο της πόλης των Χανίων μπαίνοντας στη θέση ενός ατόμου με αναπηρίες.

Διαβάστε περισσότερα: Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας 2019

Συμμετοχή της Πατριαρχικης Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης στήν 1η Ημερίδα Ιστορίας καί Αρχειονομίας της Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης στη Λαμία

Αυθόρμητα θερμά επαινετικά σχόλια απέσπασαν οι εκπρόσωποι της μαθητικής αποστολής της Σχολής μας στήν 1η Ημερίδα Ιστορίας καί Αρχειονομίας της Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης πού έλαβε χώρα τό Σάββατο 26 Νοεμβρίου στό Αμφιθέατρο του Πνευματικού- Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στή Λαμία.

Διαβάστε περισσότερα: Συμμετοχή της Πατριαρχικης Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης στήν 1η Ημερίδα Ιστορίας καί Αρχειονομίας...

Διαδικτυακός Διαγωνισμός γνώσεων μεταξύ Εκκλησιαστικών Σχολείων

 

Πρωτοποριακή Δράση των Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα: Διαδικτυακός Διαγωνισμός γνώσεων μεταξύ Εκκλησιαστικών Σχολείων

Παγκρήτιο Μαθητικό Συνέδριο για την Οδική Ασφάλεια

 
Συμμετείχαμε στο Παγκρήτιο Μαθητικό Συνέδριο για την Οδική Ασφάλεια στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης εκπροσωπώντας τον Νομό Χανίων μαζί με το ΓΕ.Λ. Κισσάμου και το ΓΕ.Λ. Κολυμπαρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Παγκρήτιο Μαθητικό Συνέδριο για την Οδική Ασφάλεια

Δράση για τον αριθμό π

Την Τετάρτη 14/03/2018, οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης, υπό την καθοδήγηση της μαθηματικού, Νεκταρίας Αθανασάκη, πραγματοποίησαν δράση για την παγκόσμια ημέρα του αριθμού π:

Wednesday the 19th. Άγιος Ματθαίος, Χανιά