Βράβευση μαθητών στον Πανελλήνιο διαγωνισμό παραγωγής βίντεο

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: Βράβευση μαθητών στον Πανελλήνιο διαγωνισμό παραγωγής βίντεο

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2019

Για άλλη μια χρονιά συγχαίρουμε τους μαθητές της Πατριαρχικής Σχολής Κρήτης για την άψογη εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου 2019 στα Χανιά. Με το παράστημα και το βηματισμό τους δικαίωσαν τις προσδοκίες και τις προσπάθειες του γυμναστή της Σχολής κ. Παριωτάκη Παναγιώτη αλλά και όλων των μελών της σχολικής κοινότητας.

Διαβάστε περισσότερα: Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2019

«Προμηθέας Δεσμώτης»: Σταυρόσχημη κραυγή μνήμης για τον Ελληνισμό του Πόντου

Διάκριση για την Πατριαρχική Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης

Δεν είναι σαφές αν ο Αισχύλος στεφανώθηκε στους δραματικούς αγώνες για την τριλογία του Προμηθέα, πάντως η ερευνητική τριλογία του Εκκλησιαστικού Λυκείου Χανίων «Προμηθέας Δεσμώτης»: Σταυρόσχημη κραυγή μνήμης για τον Ελληνισμό του Πόντου τιμάται με το 1ο Βραβείο στην κατηγορία Project του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον».

Διαβάστε περισσότερα: «Προμηθέας Δεσμώτης»: Σταυρόσχημη κραυγή μνήμης για τον Ελληνισμό του Πόντου

2ο Βραβείο στο Διαγωνισμό μαθητικού ρεπορτάζ της εφημερίδας "Χανιώτικα Νέα"

 

Οι μεγαλύτεροι οφείλουν να δείχνουν το δρόμο στους μικρότερους, ώστε μελλοντικά να μπορούν κι αυτοί να μεταδώσουν σωστές κοινωνικές συμπεριφορές.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα του ρεπορτάζ "Τροχαία - Ανάγκη για αλλαγή στάσης και αντίληψης" για το οποίο η δημοσιογραφική ομάδα της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης απέσπασε το 2ο Βραβείο στο Διαγωνισμό μαθητικού ρεπορτάζ για την συμπλήρωση 50 ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της εφημερίδας Χανιώτικα Νέα με τίτλο "Τύπος, Παιδεία και Τοπική Κοινωνία".

Διαβάστε περισσότερα: 2ο Βραβείο στο Διαγωνισμό μαθητικού ρεπορτάζ της εφημερίδας "Χανιώτικα Νέα"

Α' Βραβείο στον μαθητή της ΠΕΣΚ σε Πανελλήνιο και Παγκύπριο διαγωνισμό

Ζωγραφίζοντας με απλό μολύβι ιστορία και πολιτισμό, μητέρες και πατέρες αγωνιστές της ειρήνης, ο Ειρηναίος Μουτιάμπα τιμάται με το Α΄ Βραβείο στην κατηγορία Ζωγραφική του 1ου Πανελλήνιου και Παγκύπριου Μαθητικού Λογοτεχνικού και Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού που προκύρηξε ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα: Α' Βραβείο στον μαθητή της ΠΕΣΚ σε Πανελλήνιο και Παγκύπριο διαγωνισμό

Wednesday the 19th. Άγιος Ματθαίος, Χανιά