Διατροφή

Εκτύπωση
Κατηγορία: Η Εστία
Ημερομηνία Δημοσίευσης Γράφτηκε από τον/την Super User

 ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 Η σίτιση των μαθητών μας όσο αφορά στο πρωινό, το δεκατιανό, το γεύμα, το απογευματινό και το δείπνο πραγματοποιείται στην τραπεζαρία του Σχολείου μας, ένα ολοκαίνουριο, ευρύχωρο και ευήλιο κτίριο που εγκαινιάστηκε τον Νοέμβριο του 2008.

 

 Με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές προετοιμασίας και καθαρισμού και με όλους τους προαπαιτούμενους όρους υγιεινής, ετοιμάζονται τόσο τα καθημερινά όσο και τα γεύματα των υπολοίπων εορτών και εκδηλώσεων καθ' όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους.

 

 

Στο χώρο της τραπεζαρίας, εκτός από τη καθημερινή σίτιση, πραγματοποιούνται ποικίλες εορταστικές εκδηλώσεις (θρησκευτικές, επετειακές) και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις μαθητικών προγραμμάτων (πολιτιστικά, περιβαλλοντικά, ενημερωτικά, Αγωγής Υγείας).

 

 

 Το πρόγραμμα σίτισης απαρτίζεται από τέσσερα εβδομαδιαία προγράμματα, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Εκκλησιαστικής Σχολής. Τα δύο αφορούν μη νηστίσιμη περίοδο, το τρίτο αφορά τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή και το τέταρτο τη νηστεία των Χριστουγέννων. Όλα τα προγράμματα συντάχθηκαν μετά από έγκριση ειδικού γιατρού και της Εκκλησιαστικής Εστίας και είναι επαρκώς εμπλουτισμένα, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των εφήβων-ιεροσπουδαστών μας.

Wednesday the 19th. Άγιος Ματθαίος, Χανιά