2ο Βραβείο στο Διαγωνισμό μαθητικού ρεπορτάζ της εφημερίδας "Χανιώτικα Νέα"

Εκτύπωση
Κατηγορία: Βραβεία και Διακρίσεις
Ημερομηνία Δημοσίευσης Γράφτηκε από τον/την Super User

 

Οι μεγαλύτεροι οφείλουν να δείχνουν το δρόμο στους μικρότερους, ώστε μελλοντικά να μπορούν κι αυτοί να μεταδώσουν σωστές κοινωνικές συμπεριφορές.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα του ρεπορτάζ "Τροχαία - Ανάγκη για αλλαγή στάσης και αντίληψης" για το οποίο η δημοσιογραφική ομάδα της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης απέσπασε το 2ο Βραβείο στο Διαγωνισμό μαθητικού ρεπορτάζ για την συμπλήρωση 50 ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της εφημερίδας Χανιώτικα Νέα με τίτλο "Τύπος, Παιδεία και Τοπική Κοινωνία".

"Η δημοσιογραφική ομάδα της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης, αισθανθήκαμε την ευθύνη των δημοσιογράφων να μεταφέρουν πιστά το κλίμα και τις απόψεις για ένα θέμα και την αγωνία αν το τελικό αποτέλεσμα αποτυπώσει τις εντυπώσεις και τα συναισθήματα που γεννήθηκαν.

Ευχαριστούμε την εφημερίδα Χανιώτικα Νέα και τον ιδρυτή τους κ. Ιωάννη Γαρεδάκη που έδωσαν το λόγο σε 23 ομάδες νέων από τα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης μας, να εκφραστούμε δημόσια, και να διαπιστώσουμε ακόμα μια φορά πως η ομαδικότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας, όπως ο Πρόεδρος της επιτροπής και ομότιμος καθηγητής του Ε.Κ.Π. κ. Μειμάρης τόνισε στην ομιλία του. Η μεγάλη διάκριση που λάβαμε ενδυναμώνει τη θέληση αλλά και την ευθύνη μας να ανταποκριθούμε σε μελλοντικές προκλήσεις".

Δημοσιογραφική Ομάδα της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης

 


 

Friday the 14th. Άγιος Ματθαίος, Χανιά