Δωρεά του συνδέσμου κληρικών της Ι. Μ. Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου στην ΠΕΣΚ

Εκτύπωση
Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Ημερομηνία Δημοσίευσης

Τη Σχολή μας επισκέφτηκε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κληρικών της Ι. Μ. Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Τα μέλη του Συνδέσμου, πολλοί εκ των οποίον είναι απόφοιτοι της Σχολής μας, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής και παρακάθησαν σε γεύμα με τους μαθητές, τον σχολάρχη κ. Θωμά Παναγιώτου, εκπαιδευτικούς, τον διευθυντή της Εστίας κ. Αντώνη Κονταράκη και τον εφημέριο της Σχολής π. Αμφιλόχιο.

Ο Σχολάρχης τους καλωσόρισε και τους σύστησε στους μαθητές λέγοντάς τους ότι από παλιά ο συγκεκριμένος Σύνδεσμος βρίσκεται στο πλευρό τους, συμβάλλοντας οικονομικά στην πραγματοποίηση της ετήσιας εκδρομής. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συνδέσμου μίλησε στους μαθητές απευθύνοντάς τους πατρικές συμβουλές. Τόνισε συγκινημένος ότι γύρισε πολλά χρόνια πίσω, τότε που ο ίδιος ήταν μαθητής της Σχολής. Ανακοίνωσε μάλιστα την απόφαση του Συνδέσμου να δωρίσει ένα υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο στη Σχολή.

Εν συνεχεία ο αντιπρόεδρος του δεκαπενταμελούς μαθητής της Γ’ Λυκείου Αρχοντάκης Γεώργιος, καλωσόρισε με τη σειρά του και ευχαρίστησε τους πατέρες του Συνδέσμου για την δωρεά τους, λέγοντας χαρακτηριστικά «πόσο σημαντικό είναι για εμάς σε εποχές που όλα κρημνίζονται να είστε δίπλα μας και να μας στηρίζετε όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Για εμάς είναι χαρά, τιμή και συγκίνηση η κίνησή σας. Εκ μέρους του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου και της Μαθητικής Κοινότητας σας ευχαριστώ για τις δωρεές σας στη Σχολή μας. Εύχομαι καλή δύναμη στην διακονία σας».

Τέλος ο π. Αμφιλόχιος μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Δαμασκηνού, ευχαριστώντας εκ μέρους του το Σύνδεσμο για την ευγενική του χορηγία.

Thursday the 19th. Άγιος Ματθαίος, Χανιά